خواص انبه ، برای کودکان و پوست و در بارداری برای گوارش و خواص آب انبه و هسته انبه
در این مطلب از سایت خشدار
می خواهیم در مورد خواص انبه ، برای کودکان و پوست و در بارداری برای
گوارش و خواص آب انبه و هسته انبه صحبت کنیم امیدواریم این مطلب مورد توجه
شما قرار گیرد.
آشنایی کامل با انبه
نحوه استفاده انبه : برگ، گل، میوه و هسته آن مصارف خوراکی دارند
خواص انبه : انبه Mango
نام علمی انبه : Mangifera indica
انبه درختی است زیبا که ارتفاع آن تا ۱۰
متر می رسد . منشا انبه هند و مالزی و برمه می باشد ولی هم اکنون در تمام
مناق استوایی و حاره کشت می شود . انبه از ۴۰۰۰ سال پیش وجود داشته است .
برگهای این درخت نیزه ای شکل ، گلهای آن
زرد یا قرمز رنگ و بصورت خوشه ای وجود دارد . میوه آن که انبه یا منگو
نامیده می شود بیضوی شکل و دارای طعمی مطبوع وشیرین بوده و دارای هسته ای
نسبتا بزرگ است . انبه در اوائل ماه می می رسد و تا اوائل سپتامبر موجود
است .
انبه رسیده از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک و نارس آن سرد و خشک است . انبه نارس تولید کننده بلغم و سودا در بدن می باشد .
۱)انبه بسیار مقوی بوده و تقویت کننده بدن است .
۲)انبه تقویت کننده قوای جنسی است .
۳)رنگ صورت را درخشان می کند .
۴)دهان را خوشبو می کند .
۵)ادرار آور است .
۶)یبوست را برطرف می کند .
۷)انبه دارای مقدر زیادی اسید گالیک است . بنبراین سیستم هضم را ضد عفونی و تمیز می کند .
۸)انبه تمیز کننده خون می باشد .
۹)خوردن انبه بوی بد بدن را از بین می برد .
۱۰)انبه حرارت بدن را کاهش می دهد و تب را پائین می آرود .
۱۱)برای رفع اسهال مفید است .
۱۲)خوردن انبه ، سردرد ، تنگی نفس و سرفه را از بین می برد .
۱۳)برای درمان بواسیر مفید است .
۱۴)عطش را برطرف می کند.
۱۵)انبه چون گرم است برای گرم مزاجان مناسب نیست و این اشخاص باید آنرا با سکنجبین بخورند .
منبع : آشپزیها
Comments
Post a Comment